Koncert Zagorje Jarmini poklon Krapinsko-zagorske županije stanovnicima Jarmine

Koncert Zagorje Jarmini, poklon Krapinsko-zagorske županije stanovnicima Jarmine, održan je u petak, 8. srpnja 2022. godine, u Domu kulture u Jarmini, u organizaciji Radija Kaj. Domom kulture u Jarmini, najistočnijoj zagorskoj općini, odzvanjali su mnogi poznati kajkavski hitovi poput Vudri brigu na veselje, Spoved, Suza za zagorske brege, Pucice se zestale, Dobro mi došel prijatel, Mi smo dečki, Na Sleme, Oko jene hiže… u izvođenju Kvarteta Gubec, Stjepana Jeršeka Štefa, Ive Ranogajec Inkret, Udruge Kirjales i Savskih valova.

– Hvala vam na vašoj bezrezervnoj podršci koju nam pružate iz Krapinsko-zagorske županije i uistinu su svi stanovnici Jarmine večeras jako sretni, zadovoljni i ponosni što smo mogli uživati u našoj zagorskoj pjesmi i popevki, rekao je načelnik Općine Jarmina Goran Ileković.

Koncertu je nazočio i župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić. – Hvala Krapinsko-zagorskoj županiji na ovom prekrasnom daru Općini Jarmina, kazao je župan Dekanić.

– Ovim koncertom željeli smo poslati poruku jednog velikog prijateljstva, jedne velike veze između Jarmine i Krapinsko-zagorske županije. Mislim da smo pokazali ovim koncertom da je ta veza čvrsta, da postoji i da će u budućnosti biti, naglasio je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.