Uživo sa Bedekovčanskih jezera

RadioKaj

Emisija uživo Radija Zabok – nedjeljom od 19-21 sat

gacijaIGRAJTE NAM MUŽIKAŠI – I ove nedjelje, 12. prosinca 2004. u prostoru Restorana Jezera na Bedekovčanskim jezerima, ljubitelji domaće zagorske glazbe mogli su uživati u “ živoj svirci “GACIJA-BANDA, koji su gostovali po prvi puta u emisiji “ Igrajte nam mužikaši “ večernjeg programa Radio Zaboka. Organizator projekta “ Zagorje d.o.o. “, posjetitelji u sali, te slušatelji Radija – zadovoljno su trljali ruke i relaksirali organe za sluh, prepuštajući se melodijama koje već godinama rado slušamo na kajkavskim prostorima našeg Zagorja. Mnoge od tih popularnih skladbi nastajale su u tonskom studiju gosp. Davora Totovića, s kojim je porazgovaro i slušateljima otvorio kulise mnogih popularnih pjesama voditelj emisije Dubravko Miljan. Slušatelji su su saznali što se sve događa u studiju i režiji (i oko nje), te kako nastaju snimke pjesama koje kasnije slušamo putem radija i nosača zvuka. Tehničku realizaciju ostvarila Željka Tuđa, a program potpisao Boris Pavleković.

inmborosIGRAJTE NAM MUŽIKAŠI – U nedjelju, 05. prosinca 2004. u prostoru Restorana ››Jezera‹‹ na Bedekovčanskim jezerima, svečano je održana 39. po redu emisija ›› Igrajte nam mužikaši ‹‹ večernjeg programa Radio Zaboka. Emisija kojoj je cilj promocija domaće narodne glazbe – izvođenjem glazbenih želja slušatelja, top ljestvicom „ Zagorskih 10 “ i sviranjem uživo popularnih zagorskih glazbenih sastava, emitira se tri puta tjedno (četvrtkom,subotom i nedjeljom od 19 – 24h ).Ovoga puta, u emisiji je gostovao i autor mnogih legendarnih pjesama zagorskog podneblja gosp. Franjo Boroš, koji je govorio o glazbi, mužikašima i vremenu kada i kako su nastajale i ispjevane pjesme “Veselo,veselo Zagorci“, “Zagoski sam veseljak“, “Živio, živio Zagorec“, “ Oj pelin, pelinček“ i dr.. Uz odličnu ugostiteljsku ponudu domaćina restorana, nazočne goste i slušatelje Radija Zabok kroz program je vodio provjereno voditeljsko ime Dubravko Miljan, a za „dobar štimung“ brinuli su Ansambl „ Dečki z bregov“. Uz tehničku podršku pri realizaciji emisije Željke Tuđa, program potpisuje Boris Pavleković.

Ove nedjelje 31. listopada, ekipa Radija Zabok realizirat će emisiju “Igrajte nam mužikaši” na Bedekovčanskim jezerima u restoranu “Jezera” od 19,00 do 24,00 sata, svojim nastupom zagrijat će vas “Bonus band”, koji su se ove godine po prvi puta predstavili na isto imenom festivalu sa pjesmom Moje Zagorje. Prošle nedjelje gosti su bili članovi grupe “Stari znanci”, koji su svirkom uživo zabavili goste restorana. Slušatelji Radija Zabok moći će uživati uz hitove domaće zagorske glazbe, prvenstveno s minulih 36 festivala “Igrajte nam mužikaši”, koji se svake godine krajem lipnja održava na Bajerima, Urednik emisije je Boris Pavleković, a vodi je Dubravko Miljan.

sasstariznanciOve nedjelje 24. listopada, ekipa Radija Zabok realizirat će emisiju “Igrajte nam mužikaši” na Bedekovčanskim jezerima u restoranu “Jezera” od 19,00 do 24,00 sata, svojim nastupom zagrijat će vas grupa “Stari znanci”. Prošle nedjelje gosti su bili članovi grupe “Meteori”, koji su svirkom uživo zabavili goste restorana. Slušatelji Radija Zabok moći će uživati uz hitove domaće zagorske glazbe, prvenstveno s minulih 36 festivala “Igrajte nam mužikaši”, koji se svake godine krajem lipnja održava na Bajerima, Urednik emisije je Boris Pavleković, a vodi je Dubravko Miljan.

0310zag6Ove nedjelje na Bedekovčanskim jezerima u restoranu “Jezera” od 19,00 do 21,00 sat ekipa Radija Zabok realizira emisiju “Igrajte nam mužikaši”. Prva emisija realizirana je prošle nedjelje kada su gosti bili članovi grupe “Domino”, koji su svirkom uživo zabavili goste restorana i slušatelje radija. Uz hitove domaće zagorske glazbe, prvenstveno s minulih 36 festivala “Igrajte nam mužikaši”, koji se svake godine krajem lipnja održava na Bajerima, dvosatno druženje ove će nedjelje, 10. listopada, svojim nastupom zagrijati grupa “Zagorskih šest”, a gosti restorana “Jezera” moći će uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Emisiju je osmislio urednik Boris Pavleković, a vodi je Dubravko Miljan.

Svake nedjelje na Bedekovčanskim jezerima u restoranu “Jezera” od 19,00 do 21,00 sat ekipa Radija Zabok realizira emisiju “Igrajte nam mužikaši”. Prva emisija realizirana je prošle nedjelje kada su gosti bili članovi grupe “Domino”, koji su svirkom uživo zabavili goste restorana i slušatelje radija. Uz hitove domaće zagorske glazbe, prvenstveno s minulih 36 festivala “Igrajte nam mužikaši”, koji se svake godine krajem lipnja održava na Bajerima, dvosatno druženje ove će nedjelje, 10. listopada, svojim nastupom zagrijati grupa “Zagorskih šest”, a gosti restorana “Jezera” moći će uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Emisiju je osmislio urednik Boris Pavleković, a vodi je Dubravko Miljan.

Ove nedjelje na Bedekovčanskim jezerima u restoranu “Jezera” od 19,00 do 21,00 sat ekipa Radija Zabok realizira emisiju “Igrajte nam mužikaši”. Prva emisija realizirana je prošle nedjelje kada su gosti bili članovi grupe “Domino”, koji su svirkom uživo zabavili goste restorana i slušatelje radija. Uz hitove domaće zagorske glazbe, prvenstveno s minulih 36 festivala “Igrajte nam mužikaši”, koji se svake godine krajem lipnja održava na Bajerima, dvosatno druženje ove će nedjelje, 10. listopada, svojim nastupom zagrijati grupa “Zagorskih šest”, a gosti restorana “Jezera” moći će uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Emisiju je osmislio urednik Boris Pavleković, a vodi je Dubravko Miljan.