TS Fakini

Davne 1997. godine prošlog stoljeća, petorica nadobudnih glazbenika osniva bend nazvan FAKINI. Svirajući i bruseći svoj zanat na raznoraznim svirkama, stekli su zavidno iskustvo. Kroz sve te godine došlo je i do zanimljivih suradnji s poznatim estradnim imenima. Kvartetom Gubec, Adamom Končićem, Mirkom Švendom Žigom, Vidom Balogom i mnogim drugim. Ostvaruju niz zapaženih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu te na festivalima na području Zagorja, Zagreba, Međimurja, Podravine, ali i drugdje.

Ako se ženite, udajete, slavite rođendan, imendan, zlatni pir, promociju diplome, krstite dijete, organizirate maturalnu večeru, feštu pod šatorom ili bilo kakvu drugu prigodu glazbeno-scenskog karaktera, uzmite si malo vremena, “prosurfajte” našom stranicom i uvjerite se da su FAKINI za Vas jedna od najboljih opcija (ako ne i jedina)…

Sigurno se pitate zašto baš angažirati FAKINE???
Garancija je: nezaboravna fešta – ovisno o tome koliko alkohola popijete kvalitetna i kvantitetna svirka obilje zabave i smijeha simbolična “recesijska” cijena usluge … i to nije sve… na dar dobivate i komplet noževa “7 SAMURAJA” DUO PACK 🙂 više….