Domače popevke i tanci – Zaprešić

DOMAČE POPEVKE I TANCI RADIJA KAJ
Zaprešić, petak, 10.10.2008. od 19 do 24 sata
“Domače popevke i tanci” u Zaprešiću

Da i Zaprešićani cijene i štuju domaču reč i popevku, ponovno je dokazao projekt Radija Kaj – emisija “Domače popevke i tanci” koja je u petak, 10. listopada, uživo u eter išla iz Zaprešića. Bio je to svojevrsni poklon Vatrogasne zajednice Grada Zaprešića građanima, koji su u sklopu tradicionalne manifestacije “Dani Jelačića”, tako mogli uživati uz mnoge popularne zagorske izvođače.

Na pozornici su se redom izmjenjivali Sinovi Zagorja, Zagorski mušketiri, Vedra srca, Stari znanci, Ivan Benc, Irena Grden, Mihaela Horvat, Valentina Žnidarić, Tihomir Kožina Tihy, Antonija Pšeničnjak i Dečki z bregov. U velikom šatoru postavljenom u kompleksu Novih dvora Jelačićevih mnogi su uživali u nastupu ovih glazbenika, a najvjerniji poklonici domaće zagorske popevke zdušno su pjevali i plesali do kasno u noć. (izvor: www.zapresic.hr )

Nastupili su: Sinovi Zagorja, Zagorski mušketiri, Stari znanci, Vedra srca, Antonija Pšeničnjak, Ivan Benc, Tihomir Kožina Tihy, Valentina Žnidarić, Irena Grden, Mihaela Horvat

Voditelji: Gordana Tepuš i Ivan Benc