Ana Pavleković

ANA PAVLEKOVIĆ – rođena je 17.07.2000. u Celju, Živi u Jazvinama nedaleko od Krapine, osnovnu školu završila u Radoboju, sada ide u srednju školu u Krapini, sudionica je mnogih natjecanja. Pjeva još od vrtića, Do sada je nastpala na mnogim festivalima, koncertima širom sjeverozapadne Hrvatske i Slovenije (MALI MEF u Čakovcu, Zlatne note u Križevcima, Vnučekova popevka u Radoboju, Prvi glas Zagorja u Sv. Križu Začretju, Mladi pjevaju u Zagrebu, Angelfest itd. Prvi nastup bio joj je 26.12.2007. u Maču, pjevala je pjesmu Zeko i potoćić.

Ana Pavleković najmlađa je pjevačica u Krapinsko zagorskoj županiji koja je izdala svoj vlastiti nosač zvuka. Na CD-u nalazi se 10 pjesama koje su skladane za njezin uzrast, a uz Anu na CD-u pjevaju i gosti Martina i Krunoslav Jazbec i Filip Mikša. Album nosi naslov „Mala Zagorka“ po istoimenoj pjesmi, a objavila ga je Udruge Kasjcena iz Krapine. Kao urednik izdanja potpisuje se Ivan Benc, a uz mnoge koji su pomogli u izdavanju prvog CD-a poznati su ton majstori Josip Pokupec, ing. Davor Totović i Dario Šimag.

U međuvremenu Ana je snimila još 5 novih pjesama za novi album u suradnji sa Nedom Culeta, kao autoricom tekstova, Andrijom Kos kao autorom glazbe, te sa Davorom Totović, Josipom Pokupec kao aranžerima i ton majstorima.

Najveće uspjehe Ana je postigla na dječijem festivali MALI MEF u Čakovcu, dva puta je osvojila GRAND PRIX festivala, te na ZLATNIM NOTAMA u Križevcu gdje je dobila nagradu za naemotivniji nastup.

POGLEDAJTE GDJE SAM DO SADA NASTUPALA…..

Više…

KONTAKT:

Boris Pavleković
MOB: 091/210-7770
e-mail: boris@pavlekovic.eu