Luna band

Luna band osnovan je u ožujku 2001.g. Bend je iz srca hrvatskog zagorja ( Sv. K. Začretje, Gornja Stubica) i svira vrstu glazbe koja je prvenstveno namjenjena zabavi naših klijenata tj. slušatelja. Ako želite nezaboravnu feštu Luna band je tu za Vas!!!
Koristimo suvremeni razglasni sistem najboljih svjetskih renomiranih firmi Dynacord i Yamaha te samo najbolje instrumente također renomiranih svjetskih proizvodaca Yamaha, Ketron , Tama, Musicman, Vox, Scandalli.. Moramo napomenuti da bend ima 2 postave: klavijature, bubnjevi, bas gitara i gitara i postava harmonika, violina, kontrabajs i gitara. Sviramo raznovrsni repertoar ( za svakog ponešto! ) Napominjemo da je svaki od članova benda glavni vokal što garantira raznolikost u interpretaciji svih pjesama!
Svaki od članova benda u višegodišnjem bavljenju glazbom svirao je u najboljim zagorskim bendovima i ima dugogodišnje iskustvo bavljenja tim poslom. Neki od članova mogu se pohvaliti i brojkom koja je veća od 800 odsviranih svadbi.
Tijekom ovih zajedničkih 16 godina bend je odsvirao preko 700 svadbi, nebrojno gaža i ostalih prigodnih svečanosti po elitnim mjestima širom Hrvatskog zagorja i cijele naše države, a i u inozemstvu.
Autorski rad
2006. g. konačno smo odlučili snimiti nešto autorsko, a ne samo izvoditi pjesme i obrade raznih domaćih i stranih izvodača i tako su nastale prve tri autorske pjesme, a još 2 su u pripremi kao i cijeli autorski album prvijenac Luna benda. Naša prva snimljena autorska pjesma je “4 ljubavi” koju je napisao g. Ž. Vučkovic i izvedena je 2006. g. na festivalu Pjesma i tambura. Druga naša autorska pjesma “Ne dam te anđele” izvedena je na festivalu Pjesmom do srca 2006.g koju je takoder napisao g. Željko Vučkovic i kojom smo osvjili 2 nagradu slušatelja radia KAJ i HIT zagorja za 2006 g. u kategoriji zabavne glazbe.Treća pjesma istog autora naziva je “Svoj na svojem” kojom smo na festivalu Pjesma i tambura 2007. g. osvojili prvo mjesto posjetitelja u dvorani!Četvrta pjesma naziva je “Ti ne pitaj” autora Vlade Blageca, a izvedena na festivalu Pjesmom do srca 2007 g. i osvojila je prvu nagradu slušatelja radija Kaj i prvu nagradu publike u festivalskoj dvorani!
U prosincu 2011. godine izdali smo svoj prvi autorski nosač zvuka pod imenom “4 LJUBAVI” te je održana promocija 29.12. 2011.g u Krapinskoj festivalskoj dvorani!. više…