BONUS BAND

BONUS BAND
Kontakt telefon:
042/ 618 – 263, 091/ 5668 – 275

BONUS band osnovan je davne 1988g. pod imenom FLASH, koji je pod tim imenom djelovao do 2002g. kada je preimenivan u današnji Bonus band.
Razlog preimenovanja je taj, što se na tzv. »tržištu gažerskih bandova« pojavilo više bandova pod nazivom Flash, pa smo mi iz tog razloga promijenili ime.Osnivači banda su basista Zlatko Hegedić i gitarista Mario Pucak, koji su i današnji članivi banda, a uz njih u Bonus bandu sviraju još i: Stjepan Salaj na trubi, Darko Pavleković na harmonici i klavijaturama, Želimir Hadrović na solo gitari i bas gitari, te Danijel Živoder na bubnjevima.
Moramo još spomenuti da u bandu postoje još dva instrumenta i to: saksofon koji svira Zlatko i bariton koji svira Mario.

Iako u ovoj postavi sviramo, tek nepune dvije godine, svaki od nas iza sebe ima barem 10 –15g. sviračkog staža, tako da funkcioniramo jako dobro,a sviramo sa velikom ljubavlju. Svaka naša fešta do sada, gdje smo mi svirali, prošla je sa velikim oduševljenjem i na zadovoljstvo svih ljudi koji su sudjelovali na tim zabavama jer repertoar koji mi sviramo, a on je jako šarolik i svestran, može zadovoljiti svakoga.

Ako želite dobru zabavu i odličnu feštu do ranih jutarnjih sati, uz mnogo lijepih pjesama, nazovite i angažirajte BONUS band jer nećete požaliti !!!

Unaprijed se zahvaljujemo !!!!!
BONUS band