Stari znanci

STARI ZNANCI
Kontakt: 098/960-6761, 098/499-251

Sastav Stari Znanci osnovani su još daleke 1976. godine, članovi sastava bili iz Kupljenova i okolnih sela, prvu postavu sačinjavali su:

Dragutin Škovran – violina, vokal
Vlado Mihalinec Sifa – harmonika vokal
Mirko Pirićki – gitara
Stjepan Porodec – bas
Branko Barilović – harmonika

U toj postavi sastav je djelovao tri i pol godine. Sudjelovali su na festivalu “Igrajte nam mužikaši” u Bedekovčini i ostavili trag pjesmom “Joj Štefa vura je zvonila”. Tjekom godina sastav je nastavio sa radom uz promjene nekih članova i tada su još nekoliko puta nastupali na jezerima u Bedekovčini. Posljednju postavustarih starih “Starih znancov” koja je djelovala do 2002 godine uz osnivača Dragutina Škovrana koji je jedini ostao iz prve postave svih ovih godina činili su: Dragutin Gorupec, Dragutin Jug, Ivan Tucman, Božidar Levak i Nenad Škovran. Nakon toga osnivaju se pomlađeni “Stari Znanci koji djeluju u sastavu:

Nenad Škovran – klavijature i vokal
Mirko Kovačić – gitara, glavni vokal
Mario Novoselec – harmonika, klavijature i vokal
Tomislav Brajković – bas gitara, vokal
Zlatko Koprivnjak – bubnjevi

U ovoj postavi dečki sviraju dvije godine i dobro funkcioniraju, sviraju sve vrste svečanosti, a uskore ćete moći ćuti našu prvu pijesmu koja će biti izvedena na 2. festivalu zabavne glazbe “Pjesmom do srca” 2004. koji se održava 21.11.2004. godine u Krapini. Svaka naše fešta do sada prošla je na zadovoljstvo ljudi koji su bili tamo jer repertoar koji dečki sviraju je širok i raznovrstan i može zadovoljavati svakoga

Potražite nas i uvjerite se
Stari Znanci

sasstariznanci2