Pepelko u Lisinskom 2011.

Pepelko u Lisinskom 2011.
Nedjelja, 13. ožujka 2011. u 16 i u 19 sati

U Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, popularni zagorski izvođač Ivica Pepelko, u nedjelju 13. ožujka 2011. godine, u 16 i u 19 sati, održao je svoj veliki godišnji koncert.
Na koncertu su, uz Ivicu Pepelka, nastupili Fakini, Darko Berović – klavijature, Franjo Šoštarić – gitara, Ansambl Zagorje, Mirko Švenda Žiga, ŽVS Kajda, Kavaliri i Gordana Ivanjek.
Stihove Ivice Pepelka i Ladislava Prežigala govorio je popularni zagorski glumac Adam Končić. Voditeljica Karmen Špiranec.

pepelkokoncicsvenda110313

Prigorski Kaj o koncertu Ivice Pepelka

Nigdi ni većeg fakina i zagorskog sina

Radio Kaj i Ivica Pepelko ponovno su dva puta, u jednom danu, napunili koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Fanovi Ivice Pepelka su danima prije koncerta osigurali svoje karte i očigledno im nije bilo žao. Zadovoljna lica nakon koncerta odavala su zadovoljstvo pripremljenim programom. A koncert je započeo popularnim pjesmama Ivice Pepelka. Koncert je išao u živo, u eter Radija Kaj, a voditeljica programa je bila Karmen Špiranec. Pepelku se potom pridružila Gordana Ivanjek. Izvođače su pratile, a nastupile su i samostalno, ženska vokalna grupa Kajda.

Pepelkove pjesme je recitirao zagorski sin Adam Končić, koji je i zapopevao nekoliko svojih pjesama. Publika je često pljesaka, a nerijetko i otpjevala cijele pjesme. Pepelkov nastup i nastup njegovih gostiju pratili su. ženska vokalna grupa Kaj, Franjo Šoštarić na gitari, Darko Berović na klavijaturama, Kavaliri, Fakini i Ansambl Zagorje.

Zapopeval je i Mirko Švenda Žiga. Digao je publiku na noge, pa opet Pepelko. Rastanak s publikom nakon gotovo dva sata popularnih pjesama je bio dugačak i težak. Ivica je bio poprilično dirnut publikom koja ga je nekoliko puta zvala na bis. Uglavnom, posjetitelji dva rasprodana koncerta doista mogu biti zadovoljni. Radio Kaj i direktor Dragec Gradečak okupili su gotovo 5% kajkavaca u dvorani Lisinski i još jednom dali ogroman doprinos čuvanju kajkavske reći i domaće popevke.

karmenlajbekitbj110312

RADIO KAJ I ZAGREBAČKI VELESAJAM
Na Trgu bana Josipa Jelačića
U subotu, 12. ožujka od 10 do 12 sati
ZAJEDNIČKI PREDSTAVILI:
4. međunarodni sajam turizma CroTour 2011
i Veliki godišnji koncert Ivice Pepelka

Prekrasnog, pravog proljetnog – sunčanog dana, na Trgu bana Josipa Jelačića, u zajedničkoj akciji Zagrebačkog velesajma i Radija Kaj predstavljeni su u subotu 12. ožujka 2011. godine, od 10 do 12 sati, sadržaji 4. međunarodnog sajma turizma CroTour 2011, ali i program velikog godišnjeg koncerta popularnog izvođača i autora brojnih skladbi Ivice Pepelka. Voditelj poslova medijske propagande Zagrebačkog velesajma, Dragica Grupković, u eteru Radija Kaj, ali i posjetiteljima na prepunom središnjem gradskom trgu govorila je o predstojećim sajamskim priredbama Zagrebačkog velesajma. Radio Kaj je, osim nedjeljnog koncerta Ivice Pepelka, najavio i tri festivala: Pjesma i Tambura, Igrajte nam mužikaši i Pjesmom do srca, te veliki koncert zagorskih glazbenika, koji će se pod nazivom Zagorci Zagrebu održati 11. prosinca 2011. godine, u Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 18 sati. Popularni Ivica Pepelko potpisivao je programsku knjižicu koncerta, te do iznemoglosti razgovarao s obožavateljima. Brojni obožavatelji okružili su i popularnu voditeljicu Radija Kaj Karmen Špiranec, koja je i službena voditeljica nedjeljnog koncerta Ivice Pepelka. Atmosferu su dodatno ugrijali, nenadmašni zabavljači Črleni Lajbeki, koji su i ovom prilikom izvedbom brojnih kajkavskih popevki oduševili Zagrepčane, okupljene u velikom broju na Trgu bana Josipa Jelačića. Povezivanje Zagrebačkog velesajma i Radija Kaj na ovom promotivnom projektu bilo je izvrsno i učinkovito.