Džo Maračić Maki 2. prosinca 2024. u Lisinskom

Pola stoljeća glazbene karijere obilježit će popularni izvođač zabavne i pop-glazbe Džo Maračić Maki, u Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u ponedjeljak 2. prosinca 2024. godine s početkom u 19 sati, koncertom u organizaciji Radija Kaj. 

 Popularni hrvatski glazbenik s američkom adresom sedamdesetih i osamdesetih godina s pjesmama kao što su Da l’ se sjetiš nekad mene, Doviđenja, Srce ti je kamen, Srce moje i tvoje u ljubavi stoje i mnogim drugima osvajao je top-ljestvice i razne glazbene festivale. U pola stoljeća dugoj karijeri objavio je 20 albuma i nekoliko kompilacija te prodao više od milijun nosača zvuka.

 S Floride u Sjedinjenim Američkim Državama dugovječni, izrazito popularan hrvatski pjevač zabavne i pop-glazbe Džo Maračić Maki stići će izravno na koncert Radija Kaj u Lisinski. Bit će to prava glazbena poslastica za posjetitelje, koji će imati priliku uživo uživati u skladbama koje su obilježile njegovu glazbenu karijeru i bile i ostale veliki hitovi proteklih pola stoljeća. Uz Džoa Maračić Makija nastupit će i ŽVS Kušlec, a sve izvedbe će pratiti popularni Footloose band.  Ulaznice