USAMLJENA SRCA

USAMLJENA SRCA - sa nekoliko prekida "Usamljena srca" iz Belca bila su vjerna publici na Bedekovčanskim jezerima više od jednog desetljeća. Najviše uspjeha imali su na prvih šest nastupa od godine 1978.-1983., pa su tako godine 1980. osvojili prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda i drugu nagradu posjetitelja festivala. Sljedeće godine publika im je dodijelila najviše glasova i u tom razdoblju nastale su pjesme: "Ljubav navek traje", "Zagorje u srcu si mom", "Za najljepši kraj" i "Brak je kaštiga". U standardnoj postavi sa atraktivnom vokalnom solisticom Dragicom Vitković, zadni puta su nastupili u Bedekovčini 1983. godine, nakon toga njihov voditelj Stjepan Vitković obnovio je sastav koji je nastupio još 1985. i 1989. godine na festivalu "Igrajte nam mužikaši.

Godine 1983. sastav "Usamljena srca snimili su svoju prvu kazetu pod nazivom "Volim domovinu svoju", i tada su bili u sastavu: Stjepan Vitković, Dragica Vitković, Stjepan Stubićan, Gabrijel Varga, Drago Buden, Josip Plašć i Darko Šala.

Pjesmom "Denes snehe rade spiju", "Usamljena srca" 1985. godine nastupili su u Bedekovčini. Pjesma je bila dobro prihvaćena širom Hrvatskog zagorja, stručni žiri tada je zapazio melodiozni vokal Emice Vugrek koja je pod djevojačkim prezimenom Folanović ranije nastupala u sastavu "Zeleni signali" iz Peršavesi.

Godine 1989. sastav "Usamljena srca" zadnji put su nastupili na priredbi "Igrajte nam mužikaši" sa pjesmom "Ljubi, grli dok si mlad" koju je otpjevala vrlo mlada i zgodna solistica Verica Malogorski.

Sastav USAMLJENA SRCA više ne djeluje.